Op vakantie met je hond, wat neem ik mee?

Wat is er heerlijker dan op vakantie te gaan en nieuwe gebieden te ontdekken met je hond? Voor ons mensen is het meestal wel makkelijk om weg te gaan: we pakken onze tas en mochten we iets vergeten zijn, dan halen we dat wel ergens. En slapen? Een hotel-, caravan- of luchtbed volstaat vaak wel. Maar soms gaat wel ons eigen kussen mee, want dat ligt lekker en vertrouwd.

Onze trouwe viervoeters echter moeten het meestal doen met wat er toevallig voorhanden is: een dun kleedje, of gewoon op de grond, omdat de mand van thuis te groot of onhandig is om mee te nemen. Maar ook honden hechten zich, net als de meeste mensen, aan hun eigen slaapplek. De vertrouwde geur daarvan zorgt dat ze makkelijker tot rust komen, ook al zijn ze in een vreemde omgeving. Daarom is het belangrijk om op reis iets mee te nemen waar hun eigen geur in zit, en dan het liefste hun vertrouwde mand.

De manden van Studio Sif zijn ideaal om op vakantie mee te nemen: licht van gewicht en flexibel van vorm zijn ze niet alleen eenvoudig te vervoeren, maar ook ideaal voor gebruik in de auto, het appartement of hotel, in de caravan of op de boot. De mand heeft handvatten zodat hij ook kan dienen als tas, waarin je alle benodigdheden voor je hond tijdens je reis kunt meenemen. En wordt de mand vuil tijdens je vakantie? Geen enkel probleem: hij kan worden gewassen en is dan weer zo goed als nieuw.

hond mee zeilen       hond in de auto     fietsmand

Nieuwsgierig naar de soorten en maten? Neem dan eens een kijkje bij mand op smaak. Of neem contact met mij op, zoeken we naar de beste oplossing.