Studio Sif exclusieve hondenmanden

Ons verhaal

Studio Sif is ontstaan uit de zoektocht naar de ideale hondenmand voor mijn teckel Sif. Ik wilde graag dat de mand een mooie accessoire zou zijn in mijn interieur maar dat het ook fijn en knus en cosy was voor mijn teckel Sif. Daar bovenop moest het ook makkelijk in gebruik zijn, dus makkelijk meeneembaar voor weekendjes weg en wasbaar. Ik wilde graag een oplossing voor alles. Deze combinatie van wensen kon ik nergens vinden en ben daarom gaan nadenken over een eigen ontwerp.

De eerste mand die ik gemaakt heb was de “Denim Classic” versie.
Van vrienden en familie kreeg ik veel positieve reacties, maar ook opmerkingen dat er meer mensen zijn die geen passende mand bij het interieur kunnen vinden welke ook cozy, handig en wasbaar is.
Hierdoor ontstond het idee om de manden ook voor anderen te gaan maken.

Waarom kiezen voor Studio Sif?

Bij Studio Sif zorgen we ervoor dat onze manden minimaal hieraan voldoen:

  • Luxe en plezier voor mens en dier
  • Een mooi design en passend in het interieur
  • Goed vormbaar
  • Makkelijk mee te nemen
  • Multifunctioneel; tas, mand, slaapzak
  • Wasbaar in de wasmachine

Studio Sif biedt de mogelijkheid om een kleur te kiezen uit de meubelstof collectie. Daarnaast is het mogelijk een mand te laten maken in de stof naar keuze anders dan onze standaard stoffen. Studio Sif maakt gebruik van meubelstoffen van hoge kwaliteit. Al het bont wat gebruikt wordt is nep maar van de beste kwaliteit. Zowel de stoffen als de bonten pluizen niet en behouden hun kleur, was na was. Sommige bonten zijn niet van echt te onderscheiden, wat het zo mooi maakt.

Elke mand wordt door mij persoonlijk gemaakt, van begin tot eind. Dus geen massaproductie uit de goedkoop producerende landen. Alles in eigen atelier in Bokhoven onder de rook van Den Bosch.

Sinds kort zijn er ook andere producten te verkrijgen. Denk hierbij Denim Harnassen en Knapsacken. Deze zijn te zien, indien voorradig, op deze site of tijdens beurzen en bij ons thuis. Alles is in kleine oplages.

Wilt u een keer langs komen om te kijken en te voelen? Dat kan, maak een afspraak en ik zet de koffie klaar.

Wat is er nu leuker als mooie producten maken voor huisdieren én hun baasjes! Dat is precies wat ik nu doe, met Studio Sif.

Studio Sif
Saskia Jacobs

Exclusieve handgemaakte hondenmand voor teckel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!