Hondenmand op smaak

Bij Studio Sif heeft u de mogelijkheid om een hondenmand volledig op uw smaak te laten samenstellen. U kan kiezen uit de verschillende hoogwaardige meubel stoffen welke Studio Sif standaard in haar assortiment heeft. Daarnaast kan u ook in overleg een eigen stofkeuze voorleggen, bijvoorbeeld dezelfde stof als van uw nieuwe of oude bank. Of misschien heeft u ergens een prachtige stof gezien.

De bonten welke Studio Sif gebruikt zijn allemaal synthetisch en van de beste kwaliteit. Hierin heeft u veelal de keuze tot bijna niet van echt te onderscheiden of gezellig kleurrijk. Zowel de stoffen als de bonten zijn allen wasbaar.

Advies nodig over de maat van uw hondenmand?

Vindt u het lastig om de juiste hondenmand maat voor uw geliefde viervoeter te bepalen? Wij geven u graag maatadvies, zodat u de juiste keuze kan maken!

Stel uw eigen handgemaakte hondenmand samen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij bieden verschillende maten en kleuropties aan. Bekijk hieronder voorbeelden van de opties en de prijzen vanaf. Onderstaande is slechts een een kleine selectie van onze mogelijkheden.
Bel of stuur een e-mail voor meer informatie.

 • Maat XS (38 / 40 cm):  vanaf € 175,-
 • Maat S (47 / 50 cm): vanaf € 210,-
 • Maat M (57 / 60 cm): vanaf € 235,-
 • Maat L (67 / 70 cm):  vanaf € 320,-

Prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten

 • Bovengenoemde prijzen zijn voor de manden met stof Original.
 • Hiernaast hebben we ook Deluxe zoals imitatieleer, canvas, gobelin en velours. Hier gelden andere prijzen voor, alsook voor enkele specials. Neem contact met ons op voor prijsinformatie.
 • Alle afmetingen zijn buitenmaten en zijn indicatief. Het is handwerk waardoor de doorsnede kan verschillen.
 • Maatkeuze is altijd op eigen verantwoordelijkheid, ook na advies.
 • Wilt u zeker zijn van de maat, kom langs op afspraak of bezoek een van fairs of winkels om te passen.

Bekijk ons maatadvies voor meer informatie over de mandmaten.

 • Handvat standaard (30 cm)
 • Verlengd handvat (45 cm), meerprijs € 15,-

Kleur

Hieronder een kleine selectie van diverse kleuren en materialen, zoals Velours, Imitatie leer, Washed Canvas en Original meubelstof. In samenspraak met u bepalen we de kleur en materiaal die u wenst. Zit uw kleur er niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden van andere kleuren.

Handgemaakte mand op smaak

Weet u niet precies wat u wilt? Geen enkel probleem!

U kan foto’s sturen van uw interieur waarop wij een voorstel doen. Of u komt langs waar u de stoffen en verschillende manden in het echt kan zien en voelen. Neem vooral dan ook een kussen van het bankstel mee of stukken vloer/ behang/ verf kleur/ gordijnstof. Dan kunnen we samen tot een mooi resultaat komen.

Weet u al wat u wilt maar wilt u ze graag in het echt zien en voelen? Dat kan zeker. Maak een afspraak en ik zorg dat de koffie klaar staat. Wenst u dat wij langs komen met al onze voorbeelden, dat kan in overleg. Wij helpen graag.

Heeft u andere vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken samen wat mogelijk is!

Op zoek naar inspiratie uw eigen hondenmand op maat?

Inspiratie ideeën nodig? Neem een kijkje bij onze vrienden hieronder voor de handgemaakte hondenmanden die al een plekje hebben gekregen en met veel plezier zijn ontvangen. Of neem een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina.