Garantievoorwaarden en onderhoud

Al onze artikelen ondergaan een kwaliteitscontrole. Echter, het kan gebeuren dat er iets niet goed is binnen de garantieperiode van 6 maanden op onze Studio Sif manden.

In dat geval heeft u de mogelijkheid een garantie- of reparatieverzoek in te dienen.

Wat gebeurt er na uw verzoek?

Wij nemen  contact met u op en wij sturen iemand om het artikel te beoordelen of we doen dit aan de hand van foto’s. Bijvoorbeeld bij onjuist gebruik vervalt de garantie, maar bij een probleem of onvolledigheid aan het artikel ontstaan tijdens het productieproces, heeft u vanzelfsprekend recht op vervanging of reparatie.
Afhankelijk van de uitkomst zullen wij zo spoedig mogelijk zorgen voor een passende oplossing. U krijgt hierover bericht.

Uw probleem ontstaat na de garantieperiode

Uiteraard zijn onze producten gemaakt om voor langere tijd van te genieten. Wij staan achter onze producten en voor een hoogwaardige kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat u na het verlopen van de garantie een probleem ondervindt, neem dan altijd contact met ons op. Wellicht is reparatie mogelijk of zijn er andere oplossingen.

Onderhoud Studio Sif mand:

U kunt de mand makkelijk wassen in de wasmachine. Echter max op 30 graden bij een max van 1000 toeren centrifuge. Makkelijkst is het gebruik van de handwas of wol programma, maar controleer altijd de juiste graden en toeren tal voor centrifuge.

De Studio Sif mand mag nooit in de droger gedroogd worden.

Hang de mand aan een hengsel aan de lijn en trek het bont van binnen naar buiten.

De mand kan niet gereinigd worden bij een stomerij.